Användarvillkor

Nedanstående information, som är våra användarvillkor, styr användandet av Företagslånet.nu. Om du väljer att använda vår digitala plattform och tjänst bekräftar du även att du har läst och accepterar villkoren som vi presenterar på den här webbsidan. Om du inte accepterar användarvillkoren ber vi dig vänligen att sluta använda denna tjänst.

Vi ger ingen personlig rådgivning och rekommenderar ingen särskild långivare. Vi är inget finansiellt institut och bedriver ingen utlåningsverksamhet.

Därför ansvarar inte Företagslånet.nu för några eventuella finansiella förluster eller missförstånd mellan låntagare och långivare. Vi kan inte krävas på någon ersättning eller anses delaktiga i eventuella tvister som uppstår mellan låntagare, privatperson som företag och kreditinstitut. Avtalen som skrivs mellan låntagare och långivare har Företagslånet.nu ingen del i, vi är enbart ansvariga för den information som visas på den här webbplatsen.

Om informationen på Företagslånet.nu

Informationen som vi presenterar på denna hemsida är under konstant förändring, exempelvis räntor, avtalsvillkor och allmänna villkor. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla informationen på sidan korrekt. Vi kan dessvärre inte garantera att all information ständigt är korrekt. Om du har några frågor ska du ställa dem hos respektive långivare och låneförmedlare som vi länkar till. Företagslånet.nu ger inte personlig rådgivning och kan inte hållas skyldiga vid konflikter mellan parter.

Om affiliatelänkar

Vi på Företagslånet.nu använder oss av så kallade affiliatelänkar vilket innebär att vi erhåller en provision för varje kund som vi förmedlar, provisionen betalar långivaren ut och innebär ingen kostnad för dig som användare, vår tjänst är gratis. Det är således långivaren som finansierar driften av den här webbplatsen.