Om oss

Vi på Företagslånet.nu såg ett behov på företagslånemarknaden för en obunden men också rättvis lånejämförelsetjänst. Där alla långivare och låneförmedlare har chans att rankas högt, beroende på hur bra vi anser dem vara enligt våra kriterier. Vi har därför tagit fram denna webbplats. Med egna algoritmer rankar vi de långivare och låneförmedlare som vi anser bäst på hela marknaden, oavsett vilken provision de erbjuder oss. Detta olikt många andra jämförelsesidor som är angelägna att ranka de banker, låneförmedlare och långivare högst som de får bäst provision ifrån. Jämför gärna våra listor med andra webbsidor och upptäck skillnaden.

Med modern design har vi valt att ta jämförelse av företagslån in i 2020-talet. Vi erbjuder attraktiv design för att du ska få bästa upplevelse i jakten på företagslånet som kan göra skillnaden på framgång i ditt företagande. En komplett lösning med moderna webbverktyg där du jämför företagslån efter dina och ditt företags förutsättningar. Behöver du exempelvis ta ett företagslån utan UC eftersom gamla anmärkningar riskerar att sätta käppar i hjulet för ditt företagande? Eller finns behovet att leta upp ett företagslån utan säkerhet eller personlig borgen? Med vårt webbverktyg Låneguiden kryssar du i dessa alternativ så kan du filtrera bort oönskade långivare och låneförmedlare.

Gör din egen, noggranna forskning hos oss. För att komma fram till vilken sorts företagslån som passar bäst för dig och ditt företagande. Se vilka som erbjuder bäst villkor till förmånligast pris, betala inte mer än nödvändigt för ditt företagslån.

Jämför företagslån

Vårt kall – Allt du behöver veta inför ett företagslån på en och samma plats

Företagslånet.nu har som mål att kunna erbjuda en komplett webbplats där all information gällande företagslån finns samlat på en och samma plattform. Vi erbjuder en kostnadsfri jämförelsetjänst för företagare. Där du med några enkla knapptryck kan se vilka långivare och låneförmedlare som kan erbjuda företagslån efter ditt företags förutsättningar. Detta har vi valt att kalla för Låneguiden.

Vi vill vara en uppstickare mot de mer etablerade jämförelsetjänsterna. Där deras egen provision, i allt högre utsträckning, får högre prioritet.

Tjänsten som vi erbjuder är helt gratis för dig som användare. Du betalar aldrig något för att du hittar din långivare via oss. Vi använder oss till viss del av affiliatelänkar där vi mäter hur många lån vi förmedlar via våra länkar, dessa får vi sedan provision på. Vår finansiering sker alltså via långivarna. All information gällande detta finns att läsa i våra Användarvillkor.

Vi använder oss av kakor (cookies), för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Läs mer om detta i vår cookie-policy.

Informationen som vi presenterar på hemsidan är under ständig förändring. Exempelvis räntor, avtalsvillkor och övriga uppgifter. Vi gör vårt bästa för att presentera korrekt information genom att hålla den uppdaterad. Vi kan dock inte garantera att den alltid är korrekt. Det är låntagarens eget ansvar att inhämta nödvändig information inför ett lån, ifrån respektive långivare, innan man genomför en ansökan om lån.

Vi tar gärna emot tips, idéer men även frågor gällande vår tjänst. Vi svarar normalt inom 24 timmar på vardagar. Om du har frågor gällande specifika företagslån ber vi dig däremot vänligen kontakta den långivaren eller låneförmedlaren som erbjuder företagslånet.

Du når oss via e-post på: hej@woitech.se